Вівторок, 16.04.2024, 09:51
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Лютий » 8 » У минулому році Нововолинськ став членом Асоціації "Енергоефективні міста України"
17:25
У минулому році Нововолинськ став членом Асоціації "Енергоефективні міста України"
      У минулому році Нововолинськ став членом Асоціації «Енергоефективні міста України», яка активно працює над розв'язанням проблем енергозабезпечення. Виконавчий директор Асоціації Анатолій Копець та його заступник Віталій Лесюк нещодавно побували у Нововолинській міській раді. Відбулася зустріч за участю міського голова Віктора Сапожнікова, його заступника Едуарда Савіка, начальника відділу економіки Валентини Антонюк.
      Наше основне завдання, - наголосив, Анатолій Кобець, - перебрати ті інструменти підходу для вирішення проблеми, які працювали в європейських містах, і запровадити їх в містах України. Розповідаючи про політику використання енергоджерел, виконавчий директор зазначив, що кожному місту, а також і Нововолинську, нині потрібна політика сталого енергетичного розвитку та професійні кадри.
      Асоціація – це платформа для обміну досвідом. ЇЇ представники радили познайомитися, як, наприклад, у цьому напрямку працює Львів.
     Міський голова Віктор Сапожніков наголосив, що питання енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій є одним із пріоритетних у діяльності міської ради. Однак сьогодні через недостатнє фінансування є зацікавленість у тому, щоб увійти в загальнодержавні або міжнародні програми, результатом реалізації яких стало б підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів та покращення якості енергетичних послуг.    
     За цей напрямок роботи відповідальним призначено заступника міського голови Едуарда Савіка.
Переглядів: 695 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Юрій Гагарін  
0
чому в Італії наприклад, ніхто в багатоквартирні будинки не встановлює автономне опалення на квартири - та тому що це не вигідно людям, тому що при централізованому опаленні люди платять менше (цілком логічна ринкова формула - гуртом дешевше), а в нас це чомусь вигідно, та тому що люди сплачуючи за централізоване опалення при цьому платять 70% за опалення атмосфери, і виходить ось такий собі нонсенс (виявляється дешевше в роздріб), мені здається якщо навіть частину грошей на встановлення мінікотельні виділятиме міськрада а частину самі мешканці, проект з успіхом запуститься. Запустіть цей проект, люди просять...

1 Юрій Гагарін  
0
Працюйте над цим, тут непочатий край роботи, я вважаю найефективнішим в цьому плані було б впровадження мінікотелень на окремі будинки (на 1 -3 будинки - одна мінікотельня)ККД подібних котелень 95%, безперечно вкладати гроші потрібно і чималі, але зате тепло буде ефективно використовуватись, що дасть змогу нормально опалювати будинки і суттєво знизити ціну на тепло для людей. Я не кажу це зробити відразу, тому що у влади є постійна "відмазка" немає коштів і т.п., але ж потрібно ж щось робити хлопці, за 20 років нічого ж не зроблено, тільки ростуть ціни і все. Можна ж просто сидіти склавши руки, а можна поступово по одному будинку впроваджувати мінікотельні, це вам не лічильники тепла ставити на будинок. Робіть реальне добро людям - і люди Вам віддячать.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]