Четвер, 28.03.2024, 18:23
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Лютий » 15
    15 лютого  2011 року минає 22 роки із дня закінчення війни в Афганістані. Ми вшановуємо тих, кого увесь світ величає воїнами –інтернаціоналістами. З нагоди цієї дати міський голова зустрівся із представниками Нововолинської міської організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану. У своєму слові до воїнів-афганців Віктор Сапожніков зазначив: ”Ви є прикладом самопожертви та вірності військовій присязі. Ми завжди будемо пам’ятати трагізм тих подій і подвиг співвітчизників”. Він побажав присутнім міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба. Шістьом воїнам-інтернаціоналістам міський голова вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.
     Під час розмови з представниками міської організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану  Віктор Сапожніков наголосив, що підтримує їхню ідею про спорудження в місті пам’ятного знака воїнам-афганцям. ... Читати далі »
Переглядів: 637 | Додав: Міськвиконком | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

      Сьогодні на прес-конференції міський голова Віктор Сапожніков поінформував про свою шестиденну робочу поїздку до Німеччини, яку здійснив минулого тижня на запрошення бургомістра міста Ідар Оберштайна з метою вивчення досвіду роботи комунальної сфери та утилізації відходів. Міський голова поділився враженнями від побаченого і сказав, що почерпнув багато цінної корисної інформації.
   Нововолинське сміттєзвалище, яке відносно недавно збудоване, наповнюється удвічі швидше, ніж передбачалося техніко-експлуатаційними розрахунками. Причиною цього є пластик – пляшки, мішки та інша упаковка, що не піддається природному розпаду. Така ситуація змушує завчасно вжити заходів, але не за рахунок розширення площі самого полігону, а шляхом спорудження підприємства для утилізації твердих побутових відходів. Міська влада вже кілька років працює над цим питанням. Тому міський голова сподівається на співпрацю - залучити ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: Міськвиконком | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

     У Нововолинську відбувся міський етап ІV Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії», у якому взяли участь 85 школярів 1-6 класів навчальних закладів міста.
     На урочистому відкритті методист міського методичного кабінету управління освіти Любов Кравцова з сказала: „Ми, вчителі, свідомі того, що повинні дбати не лише про те, щоб наші учні здобували знання в галузі науки, але й про те, щоб дати їм можливість осягнути велич духовних скарбів. Переконані, що саме через духовність кожен виробляє свою позицію, через духовність проявляються дії, вчинки, помисли. Ось чому такий важливий в навчальних закладах курс «Основи християнської етики».
     З особливим піднесенням і хвилюванням учні виконували творчі завдання. Першокласники ділилися своїми знаннями в усній формі та відображали в малюнках біблійні сюжети.
Переглядів: 1007 | Додав: Міськвиконком | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)