Середа, 01.05.2024, 18:45
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » Архів матеріалів
    Сьогодні під головуванням міського голови Віктора Сапожнікова за участю представників будівельних організацій, Нововолинського МВ УМНС України у Волинській області, відповідних служб міськвиконкому відбулася нарада, на якій обговорювали питання, пов’язані із втіленням польсько-українського проекту щодо створення у нашому прикордонному місті музею шахтарської слави.
     Нещодавно Нововолинськ відвідала польська делегація з м.Варшава та м. Білгорай з метою ознайомлення з проектом і попередніми домовленостями щодо його практичної реалізації. Заступник міського голови Едуард Савік, а також представники із-за кордону обговорили спільне бачення реалізації даної ідеї та досягнули попередніх домовленостей у його координації.
      У разі виграшу проекту на конкурсі, місто матиме не лише музей, скульптуру Святої Варвари - покровительки шахтарів, а також новий а ... Читати далі »
Переглядів: 637 | Додав: Міськвиконком | Дата: 17.08.2011 | Коментарі (0)

       Сьогодні міський голова Віктор Сапожніков провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ. Він поінформував про Дні Добросусідства, які втретє проводилися на українсько-польському кордоні біля прикордонного знаку 835 неподалік сіл Кречів (Іваничівський р-н) та Крилів (Люблінське воєводство). Зважаючи на погодні умови, відбулися певні зміни у програмі. Через те, що розлився Західний Буг, цьогоріч не було понтонного моста. Однак, як зазначив міський голова, захід вдався. З української сторони у ньому взяло участь понад 2 тисячі осіб.  Віктор Сапожніков підкреслив, що сама погода підтвердила правоту його пропозиції будувати новий міст тільки там, де в 1942 році був зведений дерев’яний, адже маємо доказ того, що під час паводків годі буде дістатися до моста, який планували спорудити біля острова, якомога ближче до Крилова.
    Міський голова також повідомив про нараду, яку провів днями із суб’єкт ... Читати далі »
Переглядів: 700 | Додав: Міськвиконком | Дата: 16.08.2011 | Коментарі (0)

      Під головуванням Віктора Сапожнікова відбулася нарада щодо відзначення в місті 20-ї річниці Незалежності України. З нагоди знакової дати у Нововолинську проводитиметься чимало заходів.
    23 серпня на площі Чорновола пройде церемонія підняття Державного прапора України, а в міському Палаці культури - урочисті збори та святковий концерт „Рідну землю, де живем , Україною зовем».
    24 серпня відбудеться святкова хода вулицями міста «Я по світу іду в вишиванці». На Майдані Незалежності відбудуться загальноміська  громадська акція «Заспіваймо Гімн разом!», мистецький захід «Як козаки куліш варили», святковий концерт « Мелодія душі» (за участю учасників духового оркестру під керівництвом Сергія Багнюка).
Переглядів: 588 | Додав: Міськвиконком | Дата: 16.08.2011 | Коментарі (0)

Шановні нововолинці та гості міста!
 
   20 серпня 2011 року о 08.00 год. по вул. Ковпака (біля території міського госпрозрахункового ринку) розпочнеться традиційний передсвятковий ярмарок, на якому можна буде придбати різноманітну продукцію від сільськогосподарських та переробних підприємств Волині. Запрошуємо усіх на ярмарок.
 
Оргкомітет
Переглядів: 510 | Додав: Міськвиконком | Дата: 16.08.2011 | Коментарі (0)

   15 серпня міський голова Віктор Сапожніков провів особистий прийом громадян. За допомогою у вирішенні проблем до керівника міста звернулися двадцять дві особи. Чимало питань стосувалися житлово-комунальної сфери, зокрема, проведення ремонту у під’їзді, підтоплення прибудинкової території, перекриття даху.
   Люди також порушували питання про виділення земельної ділянки під забудову, передачі гуртожитку у комунальну власність, приватизацію квартири.
   Двоє нововолинців звернулися з проханням щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
     З більшості порушених відвідувачами під час прийому питань міський голова прийняв конкретні рішення, а ті, які потребують оперативного реагування, перепоручив відповідним службам міськвиконкому. Усі питання, з якими люди звернулися під час прийому, залишаються на особистому контролі міського голови ... Читати далі »
Переглядів: 552 | Додав: Міськвиконком | Дата: 16.08.2011 | Коментарі (0)

          У Скадовську (Херсонська область) 14 серпня визначили переможців XІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські ігри”.
          Лауреатом вокального конкурсу «Чорноморських ігор» у номінації «Дівчата-вокалістки віком 11-13 років» стала наша землячка, яка отримала ІІ місце – Катерина РИБАК.
 
 
     Вітаємо з перемогою !
 
http://culture.unian.net/ukr/detail/192185
Переглядів: 800 | Додав: Микола1 | Дата: 16.08.2011 | Коментарі (0)

"ХЛІБ СТАВ ЗАРУЧНИКОМ ПОЛІТИКИ...”

     Коли між депутатами є порозуміння, прагматизм у вирішення міських проблем, спільне бачення його майбутнього, то й сесії проходять у спокійній та виваженій атмосфері, а рішення приймаються, зважаючи, у першу чергу, на інтереси усієї міської громади. Так, чітко й оперативно, пройшло 2 серпня засідання дев’ятої сесії Нововолинської міської ради, на порядок денний якої вносилося 14 питань. Із 40 депутатів, десять були відсутні з причини відпусток. З огляду на попередні детальні слухання й обговорення усіх питань напередодні на дні депутата, більшість із них повторно не заслуховувалися, але з великим інтересом депутати послухали виступ директора ВАТ "Нововолинський хлібозавод” Іраїди Кочулап у зв’язку із заявою щодо росту цін на хліб представників депутатської фракції ВО "Свобода”.
    Вона поінформувала сесію, що 50 найменувань хлібо-булочних ... Читати далі »
Переглядів: 693 | Додав: Микола1 | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (1)

       В області створено інформаційно-довідковий веб-портал «Адміністративні послуги Волинської області».
       База даних сайту містить інформацію про більше, ніж дві з половиною тисячі послуг.
      Представлено найповніший перелік адміністративних послуг усіх райдержадміністрацій області, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.
      Розміщено детальну інформацію про кожну адміністративну послугу, зразки та форми подання документів.
       Забезпечено вільний доступ до контактної інформації усіх сільс ... Читати далі »
Переглядів: 1159 | Додав: Микола1 | Дата: 08.08.2011 | Коментарі (0)

       В Нововолинську побільшало водіїв, котрі паркуються на газонах прибудинкових територій. Такі порушники найчастіше залишають своє авто біля дитячих майданчиків чи прямо біля своїх вікон, виявляючи неповагу до сусідів, усіх мешканців будинку. Дані «парковки» призводять до того, що в багатьох дворах газони просто зруйновані.
     Відділ муніципальної поліції    Нововолинської міської ради попереджає, що на водіїв, які припаркували свої автотранспортні засоби у парках, скверах, на клумбах чи газонах будуть складені адміністративні протоколи, згідно зі статтею 152 КУпАП.
     В.о. начальника відділу муніципальної поліції Ігор Орєхов говорить, що ці документи направляють до адміністративної комісії, яка діє при виконкомі. І там уже остаточно вирішують: скільки вони заплатять за своє незаконне паркування.
Переглядів: 680 | Додав: Микола1 | Дата: 05.08.2011 | Коментарі (0)

       Нещодавно в залі засідань міськвиконкому відбулася прес-конференція з Русланом Сахарчуком, начальником управ­ління по газопостачанню та газифікації публічного акціонерного товариства (ПАТ) ”Волиньгаз”, депутатом міської ради. Він зазначив, що в Ново­волинську та селищі Жовтне­вому газифікація становить 98 відсотків, нема вже вулиць, які не газифіковані. І приємно, що не трап­ля­лися випадки відмови користуватися голубим па­ливом.
      Руслан Сахарчук інфор­му­вав: - Останнім часом в Україні склалася критична ситуація з використанням природного газу в побуті внаслідок са­­мо­­вільного встановлення газо­вого обладнання насе­ленням. Не дозволяється це робити без узгодження з міським управлінням газового господарства. Прикро, що іноді мешканці моти­вують свої дії такими словами: ”Що хочу те й роблю в своїй квартирі”. Часто л ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: Микола1 | Дата: 05.08.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 53 54 »