Неділя, 05.05.2024, 16:24
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » Архів матеріалів

    Загальноміські фізкультурно-спортивні заходи з находи Всеукраїнського Олімпійського дня перегукнулися минулої неділі з Чемпіонатом Волині з футболу серед ветеранів віком 45 р. і старші. Ці змагання обласного рівня проходили у Нововолинську на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар». Учасниками обласного чемпіонату стали представники м.Луцька і м.Нововолинська, Ковельського і Маневицького районів. Збірна шахтарського міста  посіла ІІІ місце. Нововолинці поступилися лучанам та представникам Ковельського р-ну . Призери змагань нагороджені дипломами та кубками від Федерації футболу Волині, а гравець місцевої команди Віктор Глинюк – призом «Кращий воротар Чемпіонату».

Переглядів: 651 | Додав: Міськвиконком | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

      17-го червня о пів на першу ночі сталася пожежа у п’ятиповерхівці в місті . Мешканці квартир на першому поверсі першими відчули запах диму і вдарили на сполох, зателефонувавши до «101». За кілька хвилин на вулицю Гагаріна прибули бійці МНС. З’ясувалося, що вогонь охопив приміщення кімнати у квартирі на першому поверсі, а їдкий дим заполонив сходову клітину багатоквартирного будинку. Найперше пожежні Петро Іванов, Сергій Савюк та Волордимир Босак під керівництвом начальника варти Олександра Бориса приступили до евакуації мешканців квартир, перебування яких у задимленому приміщенні було небезпечним. Людям нагадали про необхідність узяти теплий одяг, оскільки на вулиці було прохолодно, й виводили їх, максимально пригнувшись до підлоги, де було більше кисню. Загалом, рятувальники вивели з задимленого будинку 20 мешканців шахтарського міста.

    Приборкавши горіння, рятуваль ... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: Микола1 | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

       18 червня гамірно і галасливо було на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар». Сюди зібралося близько ста найменших вихованців дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, які функціонують при загальноосвітніх та позашкільних закладах. Змагання з бігу за програмою Всеукраїнського Олімпійського тижня проходили окремо серед хлопчиків та дівчаток у двох вікових категоріях. Другокласники та третьокласники долали на швидкість дистанцію -30 метрів,а їх старші колеги по команді -50 метрів. Суддівська колегія, підвівши підсумки, визначила найкращих маленьких бігунів на короткі дистанції. Переможці і призери Олімпійського дня бігу в особистому заліку нагороджені медалями та дипломами від відділу з питань сім`ї, молоді, фізичної культури і спорту міськвиконкому. А підприємець Борис Очеретко подарував усім юним спортсменам, які активно долучилися до випробувань з бігу, солодощі.

Переглядів: 723 | Додав: Міськвиконком | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     18 червня у редакції газети "Наше місто” відбулася презентація нової пісенної збірки "Родився, щоб для України жити”, яка побачила світ у видавництві "Мінотавр”. До неї увійшли пісні Олександра Каліщука на слова Ананія Рябченюка. Захід відбувся за участю представників міської влади, центральної міської бібліотеки, дружини Ананія Павловича Рябченюка Марії Миколаївни, яка упорядкувала збірку.
     Звучали спогади про Ананія Рябченюка. Його уже майже 14 років немає серед живих. Своєю душею, думками він завжди був з Україною. В ім’я побудови нашої державності Ананій Рябченюк ініціював створення громадських демократичних організацій: Спілку ветеранів "Злагода”, братство вояків ОУН-УПА, товариство "Холмщина”, філію Союзу Українок. Очолював Спілку політв’язнів і репресованих. На заході також був присутній Олександр Каліщук, поет, композитор, диригент, який і нині примножує свій творчий доробок. ... Читати далі »
Переглядів: 754 | Додав: Міськвиконком | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (1)

    На нараді, яку провів 15 червня секретар ради, перший заступник міського голови Володимир Рожелюк, розглядалося питання про відзначення в місті 14-ї річниці Конституції України. З нагоди цієї дати 25 червня у залі засідань міської ради відбудуться урочисті збори, у яких візьмуть участь депутати міської ради, представники підприємств, установ, організацій, молодь міста.
   Володимир Рожелюк наголосив на питаннях, на які необхідно звернути увагу в період підготовки до знаменної події. Акцентував увагу на проведенні заходів у бібліотечних установах, у літніх оздоровчих таборах щодо роз"яснень основних положень Конституції України, реалізації конституційних прав громадян.
Переглядів: 716 | Додав: Міськвиконком | Дата: 15.06.2010 | Коментарі (0)

     Відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня молоді. Зокрема, 27 червня заплановані змагання з міні-футболу серед громадських організацій міста, змагання з футболу в рамках Чемпіонату Волині, регіональний пісенний фестиваль "Молодіжна хвиля”, конкурсно-розважальна програма,  святковий концерт за участю весільних гуртів та молодіжна дискотека. У парку культури й відпочинку працюватиме виїзна торгівля. 
     
Переглядів: 1004 | Додав: Міськвиконком | Дата: 15.06.2010 | Коментарі (0)

    9 червня перший заступник міського голови Юрій Єлева здійснив особистий прийом громадян. До нього звернулося 16 осіб. Мешканців міста турбували питання, що стосувалися ремонту покрівель і внутрішньобудинкових мереж, благоустрою, дотримання громадського порядку. Люди також порушували проблеми, пов’язані із підтопленням будинків, квартир, підвалів багатоповерхівок.

Переглядів: 845 | Додав: Міськвиконком | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

    З представниками місцевих ЗМІ спілкувалася депутат міської ради, генеральний директор житлово-комунального об’єднання Олена Чайка. Вона наголосила, що цьогоріч зима була суворою, а весна дощовою, тож комунальникам у цей період довелося потрудитися ґрунтовно. При прийнятті бюджету міста на 2010 рік зі спеціального його фонду розвитку передбачено 300 тис. грн. на капітальні ремонти покрівлі - по 100 тис. грн. на кожен ЖЕК – на дольовій участі (50% вартості покрівельних матеріалів) з мешканцями. На даний час по 9 виготовлених проектах ЖЕКи вже приступили до роботи. Кошти на ремонт покрівель ЖКО спрямувало й для 3-х ОСББ. Загалом у Нововолинську налічується 85 об’єднань співвласників багатоповерхових будинків, що становить 1/3 від обласного показника.

Переглядів: 799 | Додав: Міськвиконком | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

    На засіданні координаційної ради з питань попередження насильства в сім"ї та соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, що  відбулося 9 червня, заслухали питання щодо уточнення міського банку сімей даної категорії. Розглянуті матеріали на 23 родини.

Переглядів: 676 | Додав: Міськвиконком | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

      8 червня секретар ради, перший заступник міського голови Володимир Рожелюк провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ. Він повідомив про основні події, що стосуються життєдіяльності міста, минулого тижня. Зокрема, Володимир Дмитрович поінформував журналістів про призначення нового директора Нововолинського електромеханічного коледжу. Ним став Ігнатюк Микола Іванович, який раніше займав посаду завідувача заочним відділенням цього закладу. Перший заступник міського голови висловив сподівання, що всі напрацювання та хороші традиції, започатковані попереднім керівництвом, будуть примножуватися.
     Володимир Рожелюк наголосив, що гірники міста нарешті вийшли з травневих негараздів і почали виконувати планові завдання з вуглевидобутку. Ймовірно, у найближчий час на будівництво  шахти №10 "Нововолинська” надійде перший транш коштів із 256 млн. грн., котрі передбачені відповідною постаново ... Читати далі »
Переглядів: 789 | Додав: Міськвиконком | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 53 54 »