Неділя, 19.05.2024, 01:09
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » Архів матеріалів
   Насиченим був початок нового робочого тижня міського голови Віктора Сапожнікова. 9 серпня він провів низку нарад . На особливому контролі - питання благоустрою, адже Нововолинськ готується до свого 60-літнього ювілею. Міський голова наголосив на проведенні асфальтування внутріквартальних територій. Він звернувся до керівників підприємств та організацій впорядкувати закріплені за ними території, зокрема, акцентував увагу на косінні трави.
   На одній з проведених Віктором Борисовичем нарад обговорювалося питання про виконання бюджету розвитку. Також відбулася зустріч міського голови з представниками Іваничівської райдержадміністрації, фінансових органів міста та сільським головою с. Грибовиця. Розмова стосувалася питання податків і зборів, що відраховувалися шахтою №5 "Нововолинська”, яка нині увійшла в структуру шахтоуправління.
    Незабаром відбудеться чергова сесія міської ра ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: Міськвиконком | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

    У першу декаду серпня 2010 року в рамках всеукраїнської естафети «Передай вогонь перемоги» в населених пунктах Волині проходили різноманітні фізкультурно-оздоровчі та просвітницькі заходи. Нововолинці також долучилися до цієї спортивної акції . Проведено тематичні бесіди серед вихованців позаміського табору відпочинку та оздоровлення, кімнат школяра та клубів за місцем проживання. Організовувалися змагання з волейболу на міському пляжі , з футболу між командами м.Рівне та м.Нововолинська на стадіоні «Шахтар», з бігу – на базі відпочинку школярів «Прикордонник» . А символічний естафетний вогонь юні спортсмени пронесли і на міському стадіоні , і по території позаміського дитячого оздоровчого закладу.

Переглядів: 758 | Додав: Міськвиконком | Дата: 09.08.2010 | Коментарі (0)

ЕКОНОМІКА МІСТА У СІЧНІ–ЧЕРВНІ 2010 РОКУ
Повідомлення відділу статистики у м. Нововолинську
    Промисловість. Продукція промислових підприємств міста користується значним попитом у споживачів. За січень–червень її реалізовано на 576 млн. грн., що на 11,3% більше аналогічного періоду минулого року). Частка реалізованої продукції (робіт, послуг) промисловими підприємствами за основними видами діяльності у січні-червні 2010 року (у відсотках) Частка продукції реалізованої підприємствами міста у загальнообласних обсягах становить 18,4%. Вагомий внесок у промисловість міста роблять товариства з обмеженою відповідальністю "Кроноспан УА”, ”ВМП”, ”Птахокомплекс ”Губин”, ВАТ "Ново волинський ливарний завод” ”БРВ-Україна”,на які припадає більше половини об’єму реалізації. В розрахунку на одного жителя реалізовано промислової продукції на 9998 грн. (в області – 3023 грн., в містах: Володимирі-Волинському – 49 ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: Микола1 | Дата: 30.07.2010 | Коментарі (0)

      Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули 31 питання, серед яких : „Про підсумки виконання бюджету міста за І півріччя 2010 року”, „Про внесення змін у штатні розписи закладів освіти”, „Про затвердження кошторисів на проведення безоплатного капітального ремонту житла інвалідам війни”, „Про державну реєстрації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків „Білий дім НВ” і „Комфорт НВ” та інші питання.

Переглядів: 735 | Додав: Микола1 | Дата: 22.07.2010 | Коментарі (1)

        Сьогодні відбулась чергова прес-конференція, яку провів для представників місцевих ЗМІ заступник міського голови Андрій Сторонський.
        Він зокрема повідомив, що на будівництво десятої шахти надійшло 62,9 мільйона гривень, які в першу чергу будуть спрямовані на ліквідацію боргів із заробітної плати. Також А. Сторонський повідомив про хід підготовки до проведення Європейських днів Добросусідства на теренах Кречова – Крилова в 2010 році та про заходи, які впроваджуватимуться по захисту малозабезпечених категорій населення у зв’язку із збільшенням на 50 відсотків ціни на газ для населення.
Переглядів: 638 | Додав: Микола1 | Дата: 20.07.2010 | Коментарі (0)

        Щиро вітаю вас із 20-ю річницею прийняття Декларації про державний суверенітет України! День 16 липня 1990 року назавжди увійшов до історичного календаря нашого народу як важливий етап становлення української державності. Саме тоді Верховна Рада УРСР прийняла доленосний документ – Декларацію про державний суверенітет України, котра, безперечно, стала визначальною подією на шляху до незалежності. У ній було виражено прагнення народу до створення демократичного суспільства, виходячи з потреб всебічного забезпечення прав і свобод людини, необхідності побудови правової держави та повноцінного політичного, економічного, соціального і духовного розвитку українського народу. Прийняття Декларації стало першим кроком до фактичного і юридичного утвердження незалежності України. Вона визначила державний суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади республіки в межах її території, а також незалежність і рівноправн ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: Микола1 | Дата: 16.07.2010 | Коментарі (0)

       Сьогодні відбулась позачергова сесія міської ради на якій міські депутати розглянули чотири питання. Головним серед прийнятих рішень було надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво нового оптового ринку, його будівництво сприятиме створенню більше тисячі додаткових робочих місць.

Переглядів: 700 | Додав: Микола1 | Дата: 13.07.2010 | Коментарі (0)

            Наприкінці червня 1944 року над селами Ласків і Русовичі Іваничівського району був збитий радянський літак. Тіло невідомого пілота знайшло свій останній спочинок на лісовій галявині коло сусіднього села Бортнів, що поблизу Нововолинська. Цими днями відбулося урочисте перепоховання останків військового льотчика. Їх перенесено на сільське кладовище. У цій церемонії взяли участь не лише дорослі, а й нововолинські школярі, які навіть на канікулах викроюють час для навчання. Вони залюбки досліджують історію свого рідного краю, мандрують місцями бойової слави.
       Ніщо так не запам”ятовується, як побачене власними очима та почуте з уст очевидців т ... Читати далі »
Переглядів: 924 | Додав: Микола1 | Дата: 12.07.2010 | Коментарі (0)

        Цими днями у залі міського Палацу культури було велелюдно. Ущерть заповнені усі ложі та балкони. 180 випускників Нововолинського електромеханічного коледжу отримали довгоочікувані дипломи молодшого спеціаліста, 33 з них – з відзнакою. Схвильовані та усміхнені юнаки і юнки зробили ще один крок в доросле життя. За більш як півстолітню історію цей навчальний заклад не втратив популярності серед випускників шкіл: тут дають чудову базову підготовку. Тож здобути вищу освіту після закінчення коледжу аж ніяк не проблема.  
       Новий директор електромеханічного коледжу Микола Ігнатюк, який віднедавна обіймає цю посаду, не міг стримати свого хвилювання під час вручення дипломів. Адже для нього це перший в житті випуск.
      Назавжди у випускників Нововолинського електромеханічного коледжу залишаться теплі спогади пр ... Читати далі »
Переглядів: 831 | Додав: Микола1 | Дата: 12.07.2010 | Коментарі (0)

         Відразу дві ювілейні медалі знайшли свого адресата в нашому місті. Ці відзнаки з нагоди 60-річчя і 65-річчя Великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні засновані владою Санкт-Петербурга для вшанування не лише подвигу воїнів, котрі обороняли від фашистів другу столицю Російської Федерації, а й тих, хто у Ленінграді пережив страшний період блокади. 
      Тож минулої суботи нововолинський ветеран шахтарської праці отримав нагороди з рук консула-радника генерального консульства РФ у м. Львові Аврама Вранчану. Російський дипломат повідомив, що Євген Михайлович Колоницький - восьмидесятий у списку осіб, яких уряд Санкт-Петербурга під керівництвом Валентини Матвієнко - українки за походженням (особливо наголосив на цьому) - вшановує як причетних до помноження слави міста-героя за те, що мужньо вистояв у надскладних ум ... Читати далі »
Переглядів: 898 | Додав: Микола1 | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 53 54 »