П`ятниця, 29.03.2024, 10:35
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Листопад » 4 » Засідання клубу амбітних людей – підприємницьких ініціатив
15:42
Засідання клубу амбітних людей – підприємницьких ініціатив
   Що означає амбітна людина ?Це особистість, сповнена власної гідності, яка має в першу чергу велику повагу до себе. Саме такі – молоді, освідчені, з наявним багажем знань люди, ввійшли до клубу амбітних людей з числа пошукачів роботи Нововолинського міського центру зайнятості. Днями відбулось засідання цього клубу. Його учасники – це люди з вищою освітою, але такі, що не мають досвіду роботи та шукають роботу за допомогою спеціалістів служби зайнятості. Відкрив засідання директор центру Кантор Ігор, який наголосив, що одним із перших і досить ефективних кроків до працевлаштування є написання резюме. Воно є своєрідною визитівкою або перепусткою на співбесіду і має зацікавити роботодавця саме тим, яку користь принесе особа для розвитку його бізнесу.  Окремо зупинились на використанні Інтернет-ресурсу у розміщенні резюме, який на сьогодні є досить дієвим і підкреслює «продвинутість» людини. Одним із шляхів до самореалізації через використання індивідуальних нахилів чи захоплень може стати для молодої особи створення власного бізнесу. 
   Другою частиною засідання було проведення тренінгу Молодіжним центром праці «Профі Старт. Фабрика успіху». Тренер Ірина  змістовно та цікаво довела до слухачів, які саме є шляхи пошуку роботи та чотири найважливіші кроки в цьому напрямку. Зокрема, як треба планувати зустріч з роботодавцем, так як ефективна перша зустріч є запорукою у працевлаштуванні. Одним із дієвих способів є телефонна розмова, до якої треба готуватись як до особистої зустрічі.
   Під час тренінгу також були розкриті основні аспекти написання бізнес-плану для тих, хто бажає зайнятись підприємницькою діяльністю. Наприкінці зустрічі  намагались довести до присутніх у залі – беззаперечно амбітних і перспективних людей, те, що відсутність роботи за фахом або здобутою освітою – не проблема. Адже, перебуваючи на обліку в службі зайнятості, можна паралельно отримати робітничу професію та успішно працевлаштуватись. Заступник директора міжшкільного навчально-виробничого комбінату Пащук Любов та майстер виробничого навчання вищого професійного училища Попова Людмила провели майстер-класи по організації навчання за професіями штукатура, офіціанта, бармена та перукаря, наголосивши що саме вони є сьогодні актуальними на ринку праці.
     Захід пройшов в дружній, діловій атмосфері.
    Ми впевнені, що такі зустрічі допомагатимуть молодим амбітним людям якнайшвидше знайти себе у цьому житті. Тому засідання клубу амбітних людей буде проводитись і надалі.
 
Заступник директора МЦЗ Ірина Олійник
Переглядів: 1073 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]