П`ятниця, 29.03.2024, 15:38
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Серпень » 5 » За паркування у зонах благоустрою – штрафуватимуть
15:29
За паркування у зонах благоустрою – штрафуватимуть
       В Нововолинську побільшало водіїв, котрі паркуються на газонах прибудинкових територій. Такі порушники найчастіше залишають своє авто біля дитячих майданчиків чи прямо біля своїх вікон, виявляючи неповагу до сусідів, усіх мешканців будинку. Дані «парковки» призводять до того, що в багатьох дворах газони просто зруйновані.
     Відділ муніципальної поліції    Нововолинської міської ради попереджає, що на водіїв, які припаркували свої автотранспортні засоби у парках, скверах, на клумбах чи газонах будуть складені адміністративні протоколи, згідно зі статтею 152 КУпАП.
     В.о. начальника відділу муніципальної поліції Ігор Орєхов говорить, що ці документи направляють до адміністративної комісії, яка діє при виконкомі. І там уже остаточно вирішують: скільки вони заплатять за своє незаконне паркування.
      Згідно із змінами до Закону про адміністративні порушення, штрафні санкції за паркування на газонах, в парках, скверах та інших зонах благоустрою коливатимуться від 340 - понад тисячу гривень.
     — Ігор Володимирович, а якщо порушник не з’явиться до адміністративної комісії на розгляд своєї справи?
      — Тоді її розглянуть без нього, мають право. На сумі штрафу це, звичайно, також відіб’ється.
         — А якщо порушник не сплатить штраф?
        — Ми знаходимо порушників, складаємо на них протоколи. Є спеціальна виконавча служба, яка стягує штрафні санкції. Повірте, ніхто не відвертиться. Заплатить один раз тисячу гривень, другий раз тисячу гривень. І це все зупинеться. Буде ставити машину у відповідних місцях і не лінуватиметься пройтися пішечки додому.
          — Як часто ви плануєте проводити подібні рейди?
         — Від сьогодні рейди по проблемним місцям міста відбуватимуться регулярно, незважаючи на недостатню чисельність інспекторів відділу. Нам дуже допомагають у цьому працівники міського відділу ДАІ, співпраця з його керівником Олегом Мацьохою. Також пропоную більш активно реагувати на такі порушення і керівникам інших комунальних підприємств, які мають на це повноваження.
        Окремі громадяни чи представники юридичних осіб — ніхто не має порушувати Правила благоустрою міста, паркуючись, де заманеться. Довідково. Інспектори діють відповідно до п. 9.8.20 «Правил благоустрою міста», де зокрема сказано, що заборонено «влаштовувати стоянки, паркування автотранспортних засобів на газонах, тротуарах, дитячих та спортивних майданчиках, залишати автотранспортні засоби на внутрішньоквартальних проїздах, в місцях де вони заважають проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежних машин, прибиральної та аварійної техніки». Сам документ можна знайти на сайті Нововолинської міської ради.
Переглядів: 672 | Додав: Микола1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]