Субота, 20.04.2024, 12:51
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Грудень » 8 » Своє професійне свято відзначили працівники місцевого самоврядування
13:18
Своє професійне свято відзначили працівники місцевого самоврядування
     7 грудня  своє професійне свято відзначили працівники місцевого самоврядування. З цієї нагоди у залі засідань міської ради відбулися урочистості. Зі словами вітання та доповіддю про діяльність органів місцевого самоврядування   виступив міський голова Віктор Сапожніков. 
   Він подякував депутатам міської та селищної рад, ветеранам праці, працівникам апарату виконавчого комітету Нововолинської міської ради.  - Мені приємно  констатувати той факт, - підкреслив міський голова, - що склад ради нинішнього шостого  скликання сформували депутати різних політичних поглядів, але всі прийняті рішення приймаються більшістю. А це говорить про те, що ми всі керуємось виключно інтересами територіальної громади.
- Своїми діями, прийнятими рішеннями, необхідно завойовувати  довіру наших виборців, постійно проявляючи небайдужість до їх проблем,-наголосив міський голова.
    З привітаннями до присутніх у залі звернулися депутат міської ради Світлана  Жура,   спеціаліст відділу правової роботи, житлових та кадрових питань міськвиконкому Ярослав Котилко,   а також заступник голови міської молодіжної ради Василь Мигас. Гарного настрою  учасникам урочистості додали музичні вітання студентів електромеханічного коледжу.
     Віктор Сапожніков вручив низку відзнак депутатам міської ради та працівникам апарату виконавчого комітету .  
     -  Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості  у справі подальшого розвитку  територіальної громади, зміцненню авторитету Нововолинської міської та Жовтневої селищної   рад в системі місцевого самоврядування  нашої держави   - підсумував у своїй промові міський голова.


Переглядів: 589 | Додав: Микола1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]