П`ятниця, 26.04.2024, 22:17
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Грудень » 29 » Святкові заходи до Нового року та Різдвяних свят
12:57
Святкові заходи до Нового року та Різдвяних свят
     Відповідно до розпорядження міського голови затверджені заходи щодо проведення в місті новорічних та різдвяних свят.
    Зокрема, організовані новорічні ранки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей - інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов`язків, дітей загиблих шахтарів, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей, які залишилися без догляду.
     Різдвяні вертепи, бал-маскаради, конкурси щедрівок, новорічні вертепи проводитимуться у професійно-технічних закладах, позашкільних установах, закладах культури.
     Організовані пізнавальні екскурсії для школярів, відвідування ними театрів, музеїв, інших закладів культури і мистецтва Волині, ознайомлення їх з визначними пам’ятками історії та культури.
   Біля головних ялинок міста та сел. Жовтневе пройдуть святкові віншування у новорічну ніч „Усміхнись і привітай, Новий рік свій зустрічай”.
    У Будинку культури селища 30 грудня відбудеться новорічна міні - дискотека „Зимовий бал з дітворою”, 31 грудня - святкова дискотека „Новорічний калейдоскоп”. Біля головної ялинки у сел. Жовтневе 01 січня 2011 року запрошують на вітальну адресу „Просто неба малечі і мешканцям селища” з дарами Діда Мороза „Хай здійсниться добре все , і щастя Новий рік несе”, 02 січня – у будинок культури селища на дитячий ранок „Новорічні чудеса в гостях у зимової казки”.08 січня у цій установі пройде вертепне дійство „Над Вертепом зірка ясна повік засіяла”.
     У дитячій школі мистецтв 05 січня відбудеться гала-концерт учнів молодших класів „Різдвяні дзвіночки”.
    09 січня у міському Палаці культури пройде Різдвяне театралізоване дійство „Добрий вечір пан - матко”, 14 січня - українські вечорниці „Благословіть щедрувати” у міському клубі. Фольклорно-музичне дійство „З Новим роком! З Василем!” відбудеться в дитячо-оздоровчому центрі „Ковчег” 13 січня.
    Протягом шкільного відпочинку в місцях масового відпочинку населення, в навчальних закладах та спортивних установах міста організовані фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи.
Переглядів: 1069 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]