П`ятниця, 29.03.2024, 05:23
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Березень » 22 » ШАХТА №10 „НВ”: НАПРУЖЕНИЙ, АЛЕ КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ
18:06
ШАХТА №10 „НВ”: НАПРУЖЕНИЙ, АЛЕ КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ
      Прес-служба ДП "Волиньвугілля" повідомляє, що минулого тижня декілька днів у трудових колективах шахтобудівельників видалися вельми напруженими. Головною причиною гострої ситуації була, на жаль, традиційна для цієї пори року, технічна затримка виділення коштів з державного бюджету на будівництво цього вугільного підприємства. Внаслідок цього з’явилась суттєва затримка в декілька місяців із виплатою заробітної платні шахтобудівельникам та скорочення обсягів основних робіт на об’єктах. Для вивчення та аналізу ситуації, що склалася, конкретної допомоги у розв’язанні гострих питань на шахті побували та зустрілися із працівниками заступники міського голови Володимир Рожелюк та Андрій Сторонський, прокурор Іваничівського району Людмила Герасимчук.
     У суботу з робочим візитом підприємство відвідав перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко. Він уважно вислухав усі вимоги та пропозиції шахтобудівельників. На службовій нараді з керівниками ретельно проаналізовано та окреслено конкретні практичні шляхи розв’язання господарсько-економічних та виробничих питань. Перший заступник губернатора повідомив присутніх про проведені у телефонному режимі перемовини з першим заступником Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігорем Поповичем щодо поновлення фінансування робіт на будівництві майбутнього флагману вуглевидобутку в нашому регіоні – шахти №10 „НВ”. Очільник дирекції по будівництву об’єктів Віктор Дук та керівник тресту „Укрзахідвуглебуд” Олег Мандрик детально доповіли про усі параметри окресленого алгоритму продовження будівельних робіт.
         На підсумковій зустрічі із шахтобудівниками Олександр Башкаленко розповів громаді про знайдені компромісні рішення. По-перше, бюджетне фінансування розпочнеться із наступного місяця, а це і виплата зарплат, і продовження будівельних робіт під землею та на поверхні. По-друге, пеня за комунальні тарифи за період невиплати зарплатні з родин шахтарів стягуватися не буде. Тут людям пообіцяв допомогти перший заступник міського голови Володимир Рожелюк. І по-третє, передпускова дирекція продовжує свою виробничо-господарську діяльність в окреслених напрямках. Скорочень персоналу на державному підприємстві не буде. Оплески шахтобудівельників, якими вони проводжали минулої суботи першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка, - яскраве свідчення, що діалог на шахті №10 „НВ” видався хоча й напруженим, але вельми плідним та конструктивним.
 
Прес-служба ДП „Волиньвугілля”
Переглядів: 887 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]