П`ятниця, 29.03.2024, 17:59
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Січень » 10 » ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів
20:19
ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів
                                                       ПОВІДОМЛЕННЯ
ініціативної  робочої групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради
 
  Установчі збори з формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради відбудуться 10 лютого 2011 року в залі засідань міської ради. Початок зборів о 15.00 год.
 
  Громадська рада (нового складу) при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
  Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами.Строк повноважень складу громадської ради –два роки.
  До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства).
  До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним. 
 
 ПОРЯДОК проведення установчих зборів
1.Звіт голови ініціативної робочої групи про підготовку до установчих зборів.
2. Про організацію роботи, обрання голови, секретаря лічильної комісії установчих зборів.
3. Про кількісний та персональний склад громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради.
 
ПОРЯДОК подання заяв для участі в установчих зборах
 
  Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
  До заяви додаються:
- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
 -біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
 -копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
 -інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
   За 10 календарних днів до проведення установчих зборів приймання заяв для участі в них припиняється.
 
  Зразок заяви для участі в установчих зборах та додаткову інформацію можна отримати у відділі з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв'язків з громадськістю міськвиконкому.
Документи приймаються ініціативною групою до 31 січня 2011 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Нововолинськ, пр-т Дружби, 27, каб. № 405 ( IV поверх міської ради) з 08:00 до 16:00 год.
Відповідальна особа: Груй Світлана Йосипівна – начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв'язків з громадськістю міськвиконкому.
Телефон для довідок: 30376
 
ВІДОМОСТІ про склад ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів (утворена рішенням громадської ради від 10 січня 2011 року)
 
1.Груй С.Й, начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міськвиконкому;
2.Гніровська Ніна Федорівна, голова міської організації профспілки працівників освіти і науки; 3.Дудар Леонід Парфентійович, голова міської організації ветеранів війни та праці; 4.Калістратов Юрій Іванович, голова теркому профспілки працівників вугільної промисловості; 5.Кравцова Любов Андріївна, голова громадської організації "Комітет з питань відродження духовності”;
6.Лісовий Ігор Сергійович, голова Нововолинської міської первинної організації Національної Спілки журналістів України ;
7.Сторонський Мирон Олексійович, голова міської організації Всеукраїнського об'єднання ветеранів "Злагода” ;
8.Довгонюк Степан Степанович, голова Нововолинської міської організації роботодавців; 9.Немчиновський Вадим Вікторович, представник виконавчої дирекції у Волинській області міжнародної громадської організації „Міжнародне товариство прав людини -Українська секція” .
Переглядів: 671 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]