П`ятниця, 29.03.2024, 11:54
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Листопад » 9 » Перша сесія новообраної ради
16:51
Перша сесія новообраної ради

    Сьогодні відбулася перша сесія Нововолинської міської ради шостого скликання.ЇЇ відкрила голова міської виборчої комісії Людмила Томчук. На сесію прибули депутати Нововолинської міської ради шостого скликання, обрані по двадцяти мажоритарних округах та багатомандатному виборчому округу. Були запрошені депутати міської ради попереднього скликання, керівники підприємств, установ та організацій, міських осередків політичних партій та громадських організацій, структурних підрозділів виконкому та представники засобів масової інформації.
    Людмила Томчук повідомила про результати виборів Нововолинського міського голови та депутатів Нововолинської міської ради шостого скликання. Міським головою обрано Віктора Сапожнікова, який одержав 13431 (65,1%) голосів виборців, що взяли участь у голосуванні. Голова міської виборчої комісії вручила Віктору Борисовичу посвідчення міського голови та нагрудний знак Нововолинського міського голови „Великий герб міста”, що належить до символіки територіальної громади. Людмила Томчук оголосила список 40 депутатів нововобраної ради . 17 депутатів зі складу міської ради п’ятого скликання продовжать роботу в шостому. Усім депутатам вручені посвідчення та значки.
    Міського голову та депутатів на плідну працю благословив Декан Нововолинського деканату, настоятель Свято-Духівського собору, митрофорний протоієрей Стефаній Фульмес.      
    Віктор Сапожніков подякував за довіру, висловлену йому на виборах 31 жовтня. Він запевнив, що й надалі працюватиме сумлінно та відповідально. Міський голова привітав новий склад ради. Також висловив вдячність депутатам міської ради попереднього п”ятого скликання за плідну працю, за все те, що вони зробили для соціально-економічного розвитку міста і його жителів.
    Віктор Сапожніков запевнив, що задекларовані у його виборчій програмі завдання, він намагатиметься виконати, щоб територіальній громаді міста жилося краще, щоб люди мали впевненість у завтрашньому дні. І в цьому сподівається на підтримку нового органу місцевого самоврядування .
     Віктор Сапожніков також повідомив, що відповідно до підписаного ним розпорядження 10 листопада 2010 року відбудеться друга сесія міської ради .
Переглядів: 811 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 Ann  
0
Fell out of bed feeinlg down. This has brightened my day!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]