Четвер, 28.03.2024, 20:16
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Червень » 10 » Один робочий день міського центру зайнятості
12:52
Один робочий день міського центру зайнятості
    9 червня в Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій по підбору працівників для ВСП „Нововолинське шахтобудівельне управління №3 ”ВАТ „Укрзахідбуглебуд”, Червоноградського шахтобудівельного управління № 1 та № 2 та ТзОВ „Західбудпром”. Усі ці підприємства працюють в галузі будівництва. Заявлені наступні вакансії: муляри, штукатури, лицювальники-плиточники, електрогазозварники, бетоняри, підсобні робітники, монтажники.
     На ярмарку вакансій були присутні 13 осіб з числа безробітних.
   Представники підприємств розповіли про умови та режим роботи, про дотримання гарантій щодо розмірів та вчасної виплати заробітної плати.
    Цього дня відбувся семінар з техніки пошуку роботи для безробітних на тему: „Використовуй власний досвід”, у якому взяли участь 15 осіб з числа безробітних. Під час заходу детально проаналізовано методи пошуку роботи, джерела пошуку вакансій, опрацьовано техніку спілкування з роботодавцем, правила написання резюме, його структуру.
     „Підвищення кваліфікації шляхом стажування фахівців на конкретну посаду або робоче місце - вирішення кадрових питань роботодавців”,- така тема семінару, що відбувся за участю роботодавців. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Шаравага ознайомила присутніх із ситуацією та змінами на сучасному ринку праці, а також нагадала про взаємовигідну форму співпраці - стажування безробітних з метою адаптації на новому робочому місці.
    Під час зустрічі розглянули питання щодо підбору безробітних, оформлення договорів, оплати стажування, а також легалізації найманої праці та детінізації доходів громадян.
     9 червня  у міському центрі зайнятості було організовано спільний прийом громадян заступником міського голови Едуардом Савіком, начальником Нововолинського МВ УМВС у Волинській області Анатолієм Трофімовим, прокурором міста Олександром Сліпчуком. Упродовж визначених для прийому годин від нововолинців не надійшло жодних звернень та скарг.
Переглядів: 729 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]