Четвер, 18.04.2024, 06:46
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Червень » 20 » Велопробіг «Україна без сиріт» - у Нововолинську
15:58
Велопробіг «Україна без сиріт» - у Нововолинську
   16 червня із хлібом – сіллю Нововолинськ на кордоні міста зустрічав понад 40 учасників велотуру "Україна без сиріт”. Усиновлені та прийомні діти, їх батьки, а також організатори акції вирушили в подорож Україною, аби привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт та запропонувати ефективні шляхи її вирішення. Одна команда стартувала з Східної України (м. Маріуполь), а друга – з Західної (с. Доманове). Вони проїдуть велосипедами півтори тисячі кілометрів, щоб зустрітися в Києві.
   Учасників велотуру привітав заступник міського голови Андрій Сторонський. Вихованці нововолинського дитячого оздоровчого центру "Ковчег” (сиротинця) дарували учасникам акції яскраві кульки, щирі посмішки та теплі слова.
   Упродовж дня, допоки учасники велопробігу перебували у нашому місті, проходили заплановані акції – зустрічі, концерти, конкурси і розваги.
   Лейтмотивом пообідньої прес-конференції у виконкомі Нововолинської міськради, яку провів заступник міського голови Андрій Сторонський, була така ідея – діти мають іти в сім’ї.  Разом з тим, після предметної розмови  із представниками місцевої влади, відповідних служб, які працюють з дітьми, керівники групи велотуру "Україна без сиріт” відзначили, що у Нововолинську ведеться значна робота, спрямована на те, щоб кожну   дитину-сироту охопити увагою, піклуванням та підтримкою. У місті діє так званий сиротинець "Ковчег”, є будинки сімейного типу, діти-сироти виховуються у прийомних сім’ях, словом, робиться чимало з того, що пропагує велотур. "І це дарує місту Божу благодать, - сказав голова благодійної організації «Майбутнє дітям України» Віталій Сус. – Робіть це і надалі, адже хто доторкнеться руками до сироти, отримає благословення”.
Переглядів: 738 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]