Субота, 20.04.2024, 10:36
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Листопад » 18 » У Луцьку презентовано українсько-німецький проект з будівництва біогазових станцій
16:43
У Луцьку презентовано українсько-німецький проект з будівництва біогазових станцій

11 листопада за участю голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука відбулася презентація українсько-німецького проекту  із будівництва біогазових станцій  на території Волинської області товариством "Агропромислова група "Пан Курчак”.

Участь у заході взяли: заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, директор "Інженерного бюро Франке” Федеративної Республіки Німеччина Пітер Франке, представники ТзОВ "АПГ "Пан Курчак”, начальники обласних управлінь, підприємств, установ та організацій, лідери громадських організацій та ЗМІ.

Голова облдержадміністрації зазначив, що волинська влада зацікавлена у залученні інвестицій на Волині. У свою чергу, бізнесу, як іноземному, так і вітчизняному, комфортно працювати у нашому регіоні.  У приклад він назвав такі підприємства як: «Кромберг енд Шуберт України», АТ «СКФ Україна»  та СП ТОВ «Модерн Експо».

 «Впровадження цього проекту є пріоритетним для нас і його втіленню - «зелене світло». Адже це – перший і серйозний проект в області, який займатиметься утилізацією тваринницьких відходів з метою часткової, а іноді й повної заміни звичайних енергоносіїв на альтернативні джерела». Він поставив у приклад «Агропромислову групу «Пан Курчак», яка зуміла налагодити співпрацю з Німецькою асоціацією виробників біогазу”.

Борис Клімчук запевнив інвесторів, що усі погоджувальні процедури будуть вирішені  якомога найшвидше.

У свою чергу Пітер Франке розповів про досвід німецької компанії «Інженерне Бюро Франке» з питань проектування, будівництва та обслуговування біогазових установок у  Німеччині. Компанія уже реалізувала не один десяток проектів у сфері біоенергетики та є  європейським лідером у цьому сегменті.

У рамках спільного проекту біогазові станції будуть зведені у Нововолинську та Турійському районі.  Як повідомили інвестори, орієнтований термін реалізації цього проекту – 6-7 місяців.

Переглядів: 604 | Додав: Микола1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]