П`ятниця, 19.04.2024, 15:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Лютий » 16 » Розпочато підготовку до Місячника «Спорт для всіх-спільна турбота»
13:06
Розпочато підготовку до Місячника «Спорт для всіх-спільна турбота»
    З метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування простіших спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення щорічно в Україні проводиться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».
   15 лютого ц.р. заступник міського голови Андрій Сторонський провів організаційну нараду з даного питання. Зокрема, він наголосив ,що відповідно до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 08 лютого 2011 року № 381 цьогорічна спортивна акція з благоустрою майданчиків стартуватиме 1 квітня і триватиме упродовж місяця .
   Учасники наради внесли пропозиції до складу оргкомітету щодо проведення в Нововолинську міського етапу Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх-спільна турбота».Очолити цей дорадчий орган запропоновано А.М.Сторонському. Також попередньо було визначено основні об`єкти, які потребують впорядкування . Планується провести благоустрій 84спортивних майданчиків. З них : 68-при ЗОШ, 6 –при ПТНЗ, 8- за місцем проживання, 2-в місцях масового відпочинку населення.
   Головуючий на нараді наголосив на широкому залученні до участі в Місячнику представників громадських організацій та мешканців міста. У даному напрямку в Нововолинську вже є хороші напрацювання і традиції. Андрій Миронович навів позитивні приклади з минулорічної аналогічної акції, в рамках якої значну посильну допомогу по впорядкуванню спортивних майданчиків надали юні пластуни,члени молодіжних організацій «Перспектива» та «Молодіжна ініціатива», представники АОСББ «Містечко», ініціативна група з числа мешканців шахтарського мікрорайону та інші. Адже, якщо спортивні об`єкти, що знаходяться на балансі комунальних підприємств та навчальних закладів, мають хороших господарів, то майданчики,обладнані стихійно чи завдяки ініціативи окремих громадян, потребують постійної уваги з боку волонтерів. На їх конкретну допомогу члени оргкомітету Місячника сподіваються і в поточному році.
Переглядів: 665 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]