П`ятниця, 29.03.2024, 11:52
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Квітень » 5 » Прес-конференція міського голови
23:48
Прес-конференція міського голови
     Міський голова Віктор Сапожніков провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ. На початку він вручив Почесну відзнаку „За заслуги” ФСТ „Україна” голові Волинського теркому працівників вугільної промисловості Юрію Калістратову за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, підготовку спортсменів високого класу в ФСТ „Україна”. 

     Міський голова повідомив, що 15-16 квітня відбудеться загальноміська толока. - Ми наближаємося до Пасхальних свят, - сказав Віктор Сапожніков,- тож усією громадою необхідно навести порядок у нашому спільному домі, щоб з приємністю зустріти свято. Спільними зусиллями зробимо наше місто  ще кращим та привабливішим. Він звернувся до керівників підприємств, установ, організацій, мешканців міста  не бути байдужими і взяти активну участь у загальноміській акції.  

  Віктор Сапожніков акцентував увагу на заходах, які плануються у напрямку   покращення стану доріг. Зокрема, поінформував, що під час зустрічі з головою Волинської ОДА Борисом Клімчуком досягнута  домовленість, що на цей рік  на капітальний ремонт доріг Нововолинськ матиме фінансову підтримку в  сумі  більше 2 млн. грн. Через тиждень одна із спеціалізованих фірм Луцька вже розпочне  роботу. Окрім цього, у міському бюджеті також передбачені кошти на поточний ремонт доріг. 

     Міський голова зупинився на питанні освітлення вулиць  і наголосив, що чимало вже зроблено у цьому напрямку. Запевнив, що робота продовжуватиметься.  Цьогоріч у міському бюджеті на освітлення закладено 200 тис. грн. 

      Віктор  Сапожніков також відповів на запитання журналістів щодо перспективи  створення у Нововолинську госпітального округу. На думку міського голови, якщо об’єктивно підходити до цього питання, то ймовірність дуже висока. У Нововолинській центральній лікарні використовуються нові методи діагностики і лікування. Тут  проводяться лапароскопічні операції. З  2007 року на базі Нововолинської ЦМЛ функціонує відділення гемодіалізу, де перебуває  25 хворих. Завершується ремонт у пологовому відділенні, куди приїжджають народжувати і  жительки  навколишніх районів,   а також  із  Львівської  області, що свідчить про високі досягнення нововолинських медиків у цій галузі. Жінки  мають можливість пройти обстеження на   мамографі. Тож сьогодні  лікарня має всі можливості для подальшого удосконалення  та забезпечення якісного надання медичної допомоги не тільки жителям міста, але й  навколишніх районів. 

 

 

Переглядів: 610 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]