П`ятниця, 29.03.2024, 14:36
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Квітень » 8 » Права людини захищатимуть у Нововолинську
15:48
Права людини захищатимуть у Нововолинську
Про це стало відомо 2 квітня на прес-конференції міжнародної організації «Міжнародне товариство прав людини - Українська секція», яка віднині діятиме на Волині.

«Наша робоча група створена з метою захисту прав та свобод нововолинців, а також попередженню та запобігання ситуацій, коли ці права порушуються, - каже голова Нововолинської робочої групи правозахисної організації, Валентин Туманов. – Ми допомагатимемо особам, які переслідуються за політичними, расовими чи релігійними мотивами. Також будемо забезпечувати участь членів організації в розробці і практичному здійсненні на території міста програм та проектів, спрямованих на поліпшення правової захищеності людей. Важливим питанням є і підвищення рівня правової культури населення. Адже більшість наших бід від незнання! Саме з цією метою наша організація надаватиме безкоштовні консультації щодо прав і свобод кожного громадянина України.»

«Незабаром діятиме і юридичний консультаційний центр, - відзначив Вадим Немчиковський, заступник голови міжнародної організації «Міжнародне товариство прав людини - Українська секція». - Однією з проблем чому люди не борються із порушеннями – відсутність навиків та незнання процедури Закону. Усе це буде у нас. Працюватиме кваліфікований юрист, що надаватиме безкоштовну допомогу і всіляке сприяння у захисті прав і свобод, які порушили. Ми працюватимемо над тим, аби правоохоронці дотримувалися висунутих їм вимог і діяли виключно в рамках своїх повноважень. Не буде такого, що міліціонер супроти затриманого порушив Закон, а до суду справа так і не дійшла, тобто відповідальності за свавілля він не несе. Кожна заявка від постраждалого буде розглянута і згідно законодавства справу буде доведено до логічного завершення. Те ж саме стосується і діяльності судових інституцій, і органів державної влади, і місцевого самоврядування. Віднині кожен простий, «маленький українець» у нашому місті матиме можливість захищати і відстоювати свої права.»

«Укладено меморандум про співпрацю між Молодіжною громадською організацією «Перспектива» та Нововолинською робочою групою організації «Міжнародне товариство прав людини - Українська секція», - повідомив Борис Карпус, голова правління МГО«Перспектива». – Відбулися переговори і було погоджено спільні інтереси між обома організаціями. Насамперед, ми співпрацюватимемо у сфері громадянської освіти, що проходитиме за напрямами підтримки малого та середнього бізнесу, соціального захисту населення, реформування житлово-комунального господарства тощо. Також спільно проводитимемо заходи у сфері молодіжної політики. Гадаю, це початок тривалої і плідної співпраці на благо нашого міста.»

Переглядів: 684 | Додав: nvinvest | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 1
1 шимонович  
1
захист прав це добре. але не дадуть вам там дуже розкрутитися. самі знаєте кому не вгодили.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]