Середа, 24.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Лютий » 22 » Один день міського голови
13:55
Один день міського голови
   Робочий тиждень міського голови Віктора Сапожніков розпочався з особистого прийому громадян, на який прийшло 12 мешканців міста. Питання, які турбували нововолинців, стосувалися виплати заборгованої заробітної плати працівникам шахти №10 „Нововолинська”, приватизації гуртожитка на вул.Галана,3, виділення земельної ділянки під будівництво. Троє осіб просили про надання матеріальної допомоги. Серед звернень - два колективні. Людей 15-о мікрорайону турбувало питання щодо облаштування місця для сміттєвих контейнерів, а також ремонту покрівлі. Нововолинці, які проживають в одному з приватних секторів міста, просили посприяти у вирішенні ремонту водопроводу.
 
  Після прийому Віктор Сапожніков провів робочу нараду. ЇЇ учасниками були представники Нововолинського МВ УМВС у Волинській області, відділу торгівлі міськвиконкому, санепідемстанції, ветеринарної медицини, міського ринку,   супермаркетів „Рідний край” та „Вопак”. Порушували питання щодо цінової ситуації на ринку та в торгівельній мережі міста на соціально значимі продукти харчування. На нараді підведені підсумки за результатами проведених 19 - 20 лютого рейдових перевірок по торгівельних надбавках на продукцію, яка реалізується на ринках міста. Також заслухали інформацію про наявність борошна вищого ґатунку та про ціну на нього.
     За результатами проведеної наради міським головою поставлені відповідні завдання.
 
    Цього дня Віктор Сапожніков зустрівся з головою Волинської облдержадміністрації Борисом Клімчуком. Міський голова просив сприяння щодо виділення коштів на благоустрій, у розв’язанні питань, пов’язаних із підтопленням окремих районів міста, а також із фінансуванням шахти №10 „Нововолинська”.
 
    Віктор Сапожніков взяв участь у селекторній нараді, яку провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук з керівниками районів та міст. З питання щодо цінової ситуації на ринку продовольчих товарів області та дотримання граничних рівнів надбавок на сільськогосподарську продукцію доповів заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк. Він поінформував, що індекс споживчих цін в області знаходиться в трійці найнижчих в Україні і становить 100,6%. Загалом ситуація контрольована, тому підстав для підняття цін на продукти харчування у підприємців немає.
      Борис Клімчук повідомив, що підписав документ для видачі з резервного фонду 300 тонн борошна хлібопекарським підприємствам.
    Одне з питань, яке порушувалося під час селекторної наради, стосувалося результатів проведених в області тендерів для здійснення закупівель основних необхідних продуктів харчування та стан укладення бюджетними установами договорів на 2011 рік.
    Міський голова Віктор Сапожніков прозвітував про проведену роботу  у Нововолинську.
Переглядів: 709 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]