Субота, 20.04.2024, 09:42
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Нововолинськ відсвяткував своє 60-річчя
17:40
Нововолинськ відсвяткував своє 60-річчя
     Протягом двох минулих вихідних нововолинці почувалися справжніми іменинниками. І для цього були особливі підстави. Вони урочисто відзначали професійне свято шахтарів та 60-річчя з часу заснування міста. Розділити піднесений настрій його господарів приїхали поважні гості із зарубіжних міст-партнерів: Барановичі (Білорусь), Біліна (Чехія), Білгорай (Польща), гміна Ярачево (Польща), Кельме (Литва) .Були на святі і найближчі сусіди з міст і районів нашого краю.
   Нововолинці вміють працювати, вміють і відпочивати. Вони бережуть і розвивають свої традиції. У день ювілею представники трудових колективів, установ, організацій пройшли святковою ходою центральною вулицею міста до міського стадіону, де відбулася урочистість. Колону очолювали керівники міста та облдержадміністрації, обласної ради, ДП "Волиньвугілля”.    
    Звертаючись з вітальним словом до нововолинців, міський голова Віктор Сапожніков наголосив, що історію молодого міста творять його мешканці. Вони бережуть традиції і примножують його здобутки. Сьогодні Нововолинськ розвивається й оновлюється. Місто в останні роки є лідером в області по вкладених на одного мешканця інвестиціях, по кількості виробленої промислової продукції . Є напрацювання по відкриттю нових підприємств. Виконано значний обсяг робіт з благоустрою. Місто має перспективу – впевнений міський голова. А голова облдержадміністрації Борис Клімчук, щиро радіючи за нововолинців, промовив, що у середині 90-х тут була найгірша ситуація. "Але ви знайшли сили і мужність її перебороти і стати прикладом для усієї України. А головне - ви зберегли на теренах шахти”.
     Багатьом нововолинцям були вручені Почесні грамоти виконавчого комітету Нововолинської міської ради, нагороди облдержадміністрації, обласної ради. Шістнадцять осіб отримали ювілейні медалі "За заслуги перед містом”, а також їм вручена сувенірна продукція.
   Святкового дня центр міста вирував велелюддям. Нововолинці ділилися своїм піднесеним настроєм. Їхні серця були наповнені гордості за своє рідне місто шахтарської слави і трудових здобутків.
Переглядів: 835 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]