Вівторок, 23.04.2024, 10:39
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Лютий » 17 » На засіданні виконкому розглянуто 32 питання
18:30
На засіданні виконкому розглянуто 32 питання
    Сьогодні на засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради було винесено 32 питання. Першим заслухали інформацію про хід виконання розпорядження міського голови від 25 листопада 2010 року №122-ра „Про заходи щодо підвищення рівня безпеки в комп’ютерних закладах та Інтернет-клубах”. 
   В інформації наголошувалося, що представниками контролюючих служб здійснені перевірки шести комп’ютерних клубів, що здійснюють свою діяльність на території міста. Під час їх проведення виявлені окремі недоліки, складені акти та приписи щодо їх усунення . Міський голова Віктор Сапожніков, підводячи риску після обговорення цього питання представниками відповідних служб, зазначив, що ініціатива повинна йти від кожного, хто повинен контролювати подібні заклади. Усім необхідно системно та цілеспрямовано працювати в цьому напрямку. Міський голова запропонував створити комісію з числа представників контролюючих служб і упродовж кварталу обстежити функціональне призначення закладів торгівлі та побуту і відповідно до чинного законодавства розробити положення.
    Другим розглянули питання про недопущення торгівлі у невстановлених місцях та ліквідацію стихійних ринків. Звернуто увагу на впорядкування торгових рядів на ринку, що знаходиться в районі стадіону СОКу „Шахтар” та створення більш якісних умов для продавців, які реалізовують продукцію сільськогосподарського призначення. Вирішено у квітні знову повернутися до заслуховування цього питання.
    Члени виконкому затвердили перелік адміністративних послуг, що надають управління та відділи виконавчого комітету Нововолинської міськради та його структурні підрозділи, а також на підставі протоколу установчих зборів, що відбулися 10 лютого нинішнього року, затвердили склад громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Робота з громадськістю - один з основних напрямків діяльності міської влади, - наголосив Віктор Сапожніков. Тож він сподівається на конструктивну співпрацю з новоствореним дорадчо-консультативним органом при вирішенні важливих питань, що стосуються життєдіяльності міста.   
   Члени виконкому затвердили ціни на платні послуги навчальних закладів управління освіти, розглянули матеріали, подані громадською комісією з житлово-побутових питань та низку інших, з яких прийняті відповідні рішення .
Переглядів: 542 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]