П`ятниця, 29.03.2024, 09:49
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Серпень » 19 » На засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради
23:28
На засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради

 

         Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради, яке провів міський голова Віктор Сапожніков. На розгляд було винесено більше 40 питань. Першим заслухали звіт начальника відділу культури  Інни Левкової про хід виконання Програми культури і мистецтва на 2007-2011 роки . Доповідачка наголосила, що  загальний обсяг фінансування на  ремонтні роботи об’єктів культури та  зміцнення матеріально – технічної бази  складає  1,349,0 тис. грн. за період 2007 -2009 років.

               Було зазначено, що  багато років   поспіль на  високому художньому та організаційному рівні проводяться   міські заходи і свята, на яких виступають талановиті  Нововолинські творчі колективи та солісти міського палацу культури.   Протягом звітного періоду  за підтримки міської влади  успішно проводяться різноманітні заходи. Серед них : День    міста, День шахтаря, свято Перемоги, концерти в Новорічну ніч, де збираються  тисячі мешканці міста. Аматорські колективи   за звітний період брали активну участь у Міжнародних, Всеукраїнських культурно – мистецьких заходах.  

             Відзначено, що у звітному періоді активізувалась діяльність Палацу культури  на міжнародному рівні. Продовжується культурна співпраця з містами – побратимами:  м. Білгорай, м. Ярачево (Республіка Польща), м. Кельме (Литва), Резекне (Латвія),м. Барановичі (Білорусія), метою якої є організація спільних культурно – мистецьких заходів та обмін досвідом.

      Інна Левкова зауважила, що серед основних завдань - подальше зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури, проведення поточних ремонтних робіт, придбання комп’ютерної, копіювальної техніки та системи  автоматизації «ІРБІС» для ЦБС, сценічних костюмів, музичних інструментів, створення організаційно-економічних і матеріально-технологічних передумов для повноцінного використання культурного потенціалу.

            Серед інших на засіданні виконкому розглянули питання: про посилення контролю за дотриманням фінансово-бюджетної дисципліни, використання бюджетних коштів, державного та комунального майна, про інженерні мережі, про знесення зелених насаджень. Члени виконкому розглянули заяви громадян по індивідуальному будівництву, а також звернення щодо торгівлі біля центрального госпрозрахункового ринку та низку інших. 

Переглядів: 701 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]