Четвер, 28.03.2024, 15:54
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2011 » Вересень » 2 » Міський голова спілкувався із представниками місцевих ЗМІ
16:34
Міський голова спілкувався із представниками місцевих ЗМІ
   У форматі з перших вуст міський голова Віктор Сапожніков спілкувався з представниками місцевих ЗМІ про актуальні проблеми міського господарства. На початку зустрічі Віктор Сапожніков поділився враженнями від заходів, які відбулися у Нововолинську в рамках святкування Дня міста та професійного свята гірників. Він відзначив, що вони проведені на високому рівні, цьому сприяла ще й гарна погода. То ж у святкові серпневі дні було велелюдно на Майдані Незалежності, у парку культури й відпочинку, у тих місцях, де проводилися культурно – мистецькі й спортивні заходи.
   Під час зустрічі з журналістами Віктор Сапожніков розповів, що в окремих районах Нововолинська встановлені контейнери для пластикових пляшок. Таким чином покладено початок програмі щодо роздільного збору сміття. - До цього процесу необхідно звикати. На початку це носить пропагандистський характер, - вважає міський голова. Віктор Сапожніков також розповів, що днями в Києві відбулася його зустріч із заступником Державного підприємства "Укрекоресурси" Д.Родіоновим. У результаті перемовин планується візит фахівців до Нововолинська для більш детального вивчення питання щодо поліпшення екологічної ситуації та впровадження роздільного збору сміття.
    У ході спілкування з міським головою журналісти порушили питання про впорядкування міського кладовища і доріг. Віктор Сапожніков повідомив, що є домовленість з губернатором області Борисом Клімчуком щодо виділення додаткових коштів на благоустрій та ремонт доріг. Найближчим часом розпочнеться робота у цьому напрямку. Визначений об’єкт, куди будуть спрямовані кошти.
    Віктор Сапожніков відповів й на інші запитання журналістів.
Переглядів: 634 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]