Субота, 20.04.2024, 05:38
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Новини з Нововолинської міської ради

Головна » 2010 » Грудень » 8 » Чи буде у Нововолинську оптовий ринок?
12:24
Чи буде у Нововолинську оптовий ринок?
    Питанню доцільності відкриття у Нововолинську оптового ринку була присвячена прес-конференція для місцевих ЗМІ, яку провів заступник міського голови Андрій Сторонський. За  його словами, цей факт викликав певне занепокоєння серед окремих представників спілки підприємців міста.Заступник міського голови повідомив, що на початку грудня відбулася звітно-виборна конференція цієї організації. Її лейтмотивом стало питання про недопущення відкриття оптового ринку у нашому місті. На думку підприємців, це створить конкуренцію нині діючому ринку, призведе до втрати їхніх робочих місць.
    Однак він, попри все, відкриється якщо не в Нововолинську, то у Володимир-Волинському або в Червонограді, запевнив Андрій Сторонський. Адже це – вимога часу і для цього назріли всі фактори. У доказ він навів такий приклад : коли у Нововолинську постало питання про будівництво ТзОВ „Кроноспан” і тоді теж було чимало протиріч. Нині це потужне підприємство – візитка міста, робочі місця, податки в бюджет тощо. Подібне протистояння відкриттю швейної фабрики в селищі Жовтневому завершилося тим, що інвестор підприємство відкрив, але в Сокалі. А в Жовтневому люди не отримали роботи .
    Андрій Сторонський назвав переваги відкриття оптового ринку в нашому місті. На його думку, близькість Нововолинська до кордону з Польщею значно пожвавить прикордонний рух. Від продажу земельної ділянки площею 7 га місто отримає значні надходження до міського бюджету. Нововолинці матимуть більше 1000 нових робочих місць. Знизяться ціни на товари. Відкриття ринку дасть поштовх будівельній галузі. Покращаться інфраструктура та благоустрій біля колишньої шахти №4, де саме передбачається будівництво ринку, а також і культура обслуговування покупців.
   Заступник міського голови стверджує, що не можна інтереси ініціативної групи підприємців протиставляти інтересам громади. Тому й закликає усіх мешканців до обговорення даного питання.
Переглядів: 834 | Додав: Міськвиконком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ігор  
0
Підприємці проти,бо залишаться без роботи.Бариги.Зажерлися вже.Ціни на нововолинському ринку на 30-40 % вищі за ціни у сусідніх містах.Нововолинським баригам потрібно більше грошей))
Я за відкриття оптового ринку.

1 гість  
0
оптовий ринок в нашому місті необхідний,бо базарники з своїми цінами обнагліли!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]